Big_Boss yazdı:
borsamania yazdı:
Yaw bu tur yazismalar insanlari ozendiriyor arkadaslar rica ederim burada arsami sattim bu kadar kazandim dite yazmayin abi , insanlara hayalu yanlus primler yaptirip umut tacirligibyapmayin rica ediyorum......
Dostum mrb..Hisse devir sözleşmesi imzalandı ve fiyat olarak devir tarihinden bir gün önceki portföy değer tablosuna göre oluşacak hisse fiyatı baz alındı...son gelen portföy değer tablosuna göre hisse fiyatı 2.68 lira..Hissenin fiyatı 2.49 lira...yani takmak ve diğerleri hisseyi aldığında yaklaşık 2.68 fiyattan alacaklar...takmak bugüne kadar çok can yaktı ama onunla beraber hisseye girenler her zaman kazandı...sert yükseliş sonrası satış gelmemesi de olumlu...hisselerin büyük kısmı 2.68 den el değiştirecek ve yeni sahiplerin kazanması için bu fiyatın üstünde işlem gördürmeleri lazım...
2.45 üzerinde kaldıkça yukarı potansiyelini korur..Hissede sıkışma yaşanıyor hangi yönde kırılma olursa o yönde sert hareket olabilir...Beher fiyatının altında olması sebebiyle gelecek haberlerin yukarı taşıyacağını düşünüyorum...ytd
Dostum slmlar.
Öncelikle analizine katılıyorum. Geçen gün bolinger bantlarından söz etmiştik hatırlarsan. Ciddi daralma burada vardı. Kağıdın 2,50 yi şu an geçmesini pek istemiyor gibiler. Ama dediğin gibi 2,45 altına da bırakmıyorlar.
Benim aslında bir kaç fikrim var. Dediğin gibi portföy fiyatı 2,68 TL. Yani Takmak alım öncesinde de bu portföy değerinden alım yapacak olursa üstten alacağı için kağıdın hızla bu seviyeleri görmesi ve geçmesi muhtemel. Ancak;
2,68 den alacağı için kabaca 16 mil TL ye ihtiyacı var, bu para nereden sağlanacak? İşte kilit soru bence bu.
Olası tahmin ettiğim gelişmeleri inan buraya yazmak istemiyorum. Çünkü Rheagın burayı takip ettiğini biliyorum.
Ama bunu yazmamda bir sakınca yoktur herhalde çünkü çoğu kişi buna zaten ihtimal veriyor. Tahvilden gelecek parayı buraya kullanabilir. Burada da soru işareti Onur Takmak YKBYO ya kendi adı ile girdi. Rheagın adı geçmiyor. O nedenle hemen satış öncesi ve ya sonrası rheaga devir haberi gelebilir. Rheagın parasını kendi adına kullanabileceğini ticari olarak pek ihtimal vermiyorum. Ama incelenmesi gerek böyle birşey yapmaya hakkı var mı diye. Sen bunu bilirsin diye düşünüyorum

Asıl fikrime gelince, dediğim gibi onu buradan yazmak istemiyorum. Müsait olduğun bir gün seninle özel paylaşırım.
Kib.. KYTD...
İyi geceler.