Audit yazdı:
2-3 ay icinde nerdeyse 2 kati deger kazanmasi müthis birsey olsa gerek...
peki sizin hedefinizi destekleyen sebepler nedir? sadece grafikler mi yoksa sirketin genel durumumu?
sadece bilgi amacli soruyorum, yanlis anlamayim... tsk ederim
GELECEK OLAN DALGA YAPISI 8-10 GUNLUK MUTHIİŞ BIR ÇIKIŞİ İÇİNDE BARINDIRIYOR OLACAGINI DUSUNDUGUM İÇİN VE TUKASIN HAREKETLERINI AZ ÇOK BILDIGIM İÇİNDIR BIDE 150 LERIN TUKAŞ İÇİN UCUZ FIATLAR OLDUGUNU DUSUNUYORUM.YTD...
bunları dusunmekle bırlıkte songuınlerdeki fiat marjının ozelıkle yukarı yonde daralması 130 lara dogru bır yonelısın de olmayacagı anlamını gostermıyor o sevyelerın olasılıgı artmıştır.Tabi unutmamak lazı tukaş spek ustadın suan ne yaparsa yapabılecegı bır konumdadır dalga hareketıne suaun ıtıbarı ile çıkış uygun oldugu gibi 1.30 lardan bıkac gun tabn yapıp ordan cıkmayı deneyebılır.ama ben olsam 1.30 lara hayatta getırmem bu kagıdı 155 ler uzerı 2 gunluk kapanısta zaten mıllet burayı dolduracak 170-1.80 lerden mal almak için spek o kadar hin ki k.y yi buralardan alıp yukarı tasımak istemıyor.bı kac gun daha toparlanayım dıyor ama bu sevyeler artık çok ucuz fıatlar olduguda
bi realitedir.ytd...çok uzak degıl 20 gun once 1.90 lardı ytd...