ORGEORGE ile ilgili 9düşün1oyna VIP Portföy sayfama yazdıklarım:
05 Haziran 20139düşün1oyna yazdı:
Bir süredir (4 TL'den beri) ORGE'yi alım için bekliyordum. Beklediğim nokta da "çıkış için düşüş"ünü gerçekleştirmesiydi. Grafik boynunu aşağı bükecek ve ardından tavana kilitleyecekti. Bu beklenti içindeyken ben (Temmuz ayı gibi bekliyordum aslında), pazartesi borsada çöküş yaşandı, ORGE 2,94 TL'ye indi. Sonra zaten tüm kağıtlarla birlikte topladı derken, bugün ilk seans 3,46'dan yetişebildim, iki seans tavana kilitledi. Nereye kadar sorusunun yanıtı zor. Samimi olarak beklentimi yazmam gerekirse, ilk aşamada 5,50-5,90'lara kadar çıkabileceğini düşünüyorum. Buraya giderken çözebilirler, satış yiyor gibi gösterip tekrar tavana kilitleyebilirler, böylelikle bu bahsettiğim fiyata kadar gidebilir. Başka fiyatlar da düşünülebilir ama erken. ORGE, yeni çıkmış ve bence derinliği olmayan, normalde benim uzak durduğum kağıtlardandır. Yalnızca bu tepki çıkışından yararlanmak için aldım. Borsa düşerken önden koşan kağıtlardandır yani. Yine de dikkatli olmakta yarar var. YTD.
07.Haziran.20139düşün1oyna yazdı:
3.56'dan sattığım ORGE 3.47 ile taban yaptı dün, ama bugün malum borsada işler değişti ve 3.60'tan geri aldım. En azından dün tabanın stresini yaşamadım. Günü 3.69 TL'den kapattı.
07.Ağustos.20139düşün1oyna yazdı:
ORGE, hareketine başladı. 3.30 TL'li fiyatlardan bugün kapanış itibariyle 4.02 TL'ye geldi. Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun.
Haziran'da 3.60 TL maliyetle aldığımı, 07.Ağustos'ta da 4.00 TL'ye geldiğini ve hareketine "başladığını" yazmıştım. İlk mesajımda 5.50-5.90'a kadar gidebilir demiştim ve bugün 5.47'den bir düzeltme yedi..!
Benim gibi 3,60'tan alan ve 5.40'tan satan kişiye net %50 kazanç bıraktı ama ben satmadım henüz. Bekliyorum...