Hisse senedi Yorumları, Endeks, Forex,Varant, imkb canlı, canlı borsa, Borsa gündem, hisse önerileri, hisse analiz

Zaman: 19 Ağu 2018, 18:12


Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]





Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 152 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sonraki
Yazar Mesaj
Gönderilme zamanı: 09 May 2011, 22:18 
Çevrimdışı

Kayıt: 09 May 2011, 22:07
Mesajlar: 161
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
bu marshalın ben taaa ...

yazın nısanlanacagım beyaz esya param gıttı..

_________________
Beklemekte olduğun şey beklemeyi unuttuğun an gerçekleşir.Bu doğanın"Sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 10:38 
Çevrimdışı
merdal

Kayıt: 10 May 2011, 08:07
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
zahit yazdı:
yarın ve çarşamba en az 70 i en çok 80 i görececeğini düşünüyorum..



Bugün sabah seans olmadı .. işallah öğleden sonra başlar düşünceleriniz... sn zahit.. Maliyet düşürme amaçlı girilirmi öneriniz nedir...


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 10:48 
Çevrimdışı

Kayıt: 06 May 2011, 19:36
Mesajlar: 154
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Dün kü kapanış bugün için bana iyi bir ümit vermişti..bugün kü kapanışı beklemek gerek..malıyetin 9--100 seviyelerindeyse alabilirsin...son iki günkü durulmanın düşüşe mola vermenin mi, yukarı hareket için bir dinlenme mi olduğuna kanaat getirmek için bugün kü kapanışı beklemek en iyisi..


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 11:06 
Çevrimdışı

Kayıt: 08 May 2011, 19:52
Mesajlar: 28
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
sanırım 2. seans yabancılar girince hareketleniyor kağıt.ah bir kurtulsam şu marshalldan bir daha mı aman Allah korusun.gir ttkom'a aselsan'a paşa paşa.off daraldım yani..


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 11:17 
Çevrimdışı

Kayıt: 06 May 2011, 19:36
Mesajlar: 154
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
hanman yazdı:
sanırım 2. seans yabancılar girince hareketleniyor kağıt.ah bir kurtulsam şu marshalldan bir daha mı aman Allah korusun.gir ttkom'a aselsan'a paşa paşa.off daraldım yani..


yabancıların burada ne işi var..EURO VE TEKSTİLİN GİRDİĞİ YERDE OT BİTMEZ..


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 11:31 
Çevrimdışı

Kayıt: 08 May 2011, 19:52
Mesajlar: 28
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
dün de 2.seans hareketlenine bunu düşündürttü bana. ama ben daha yeniyim işte ancak anlamaya çalışıyorum :)


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 12:19 
Çevrimdışı
hsn

Kayıt: 06 May 2011, 20:52
Mesajlar: 6
Ettiği teşekkür: 2
Aldığı teşekkür: 6
arkadaşlar merhaba,
bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.
1.marshall'ın bu kadar hızlı yükselişinin sebebi bedelsiz beklentisimiydi?
2.düşüsün sebebi, varsa herhangi bir beklentinin bitişimi yoksa tekstilin oyunumu?
3. bu seviyeler alım için uygunmudur, tepki gelebilirmi?


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 19:29 
Çevrimdışı

Kayıt: 06 May 2011, 19:36
Mesajlar: 154
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
merdal yazdı:
zahit yazdı:
yarın ve çarşamba en az 70 i en çok 80 i görececeğini düşünüyorum..



Bugün sabah seans olmadı .. işallah öğleden sonra başlar düşünceleriniz... sn zahit.. Maliyet düşürme amaçlı girilirmi öneriniz nedir...


Arkadaş, bu tür manüplatüf hisselerde ne yazıkki teknik işe yaramaz..Çünkü tekniğe yön veren faktörler; beklentiler, yatırımcı psikolojisi, bilanço, ,piyasanın genel trendi,beklenmedik kaotik olaylar v,s.. OLUMLU BİR ŞEY YOK..
Dün 2 seans kapanışı beni ümitlendirdi.Ancak bugün tahta yapıcılar fikir değiştirmişler gibi,niçin, neden , şaşırtma mı bilemeyiz..adamların işi gücü bizim alınterimizi çeşitli entrikalarla çalmak..
ALIM VE SATIM İÇİN BEKLEMEK EN İYİSİ..ÖNCE KUYUNUN DİBİNİ GÖRMEMİZ LAZIM Kİ,STRATEJİMİZİ BELİRLEYELİM..50 ALTI KAPANIŞLARI BEKLEMİYORUM.. SABREDİN..70- 80 SEVİYELERİNE KADAR MUTLAKA BİR ÇIKŞ OLACAKTIR,MALİYET DÜŞÜRMEK İÇİN BİR DİP ÇALIŞMASI YADA BİR ÇEKİÇ MUM OLUŞUMUNUN GERÇEKLEŞMESİ GEREKİR..


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 19:45 
Çevrimdışı

Kayıt: 09 May 2011, 22:07
Mesajlar: 161
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
zahıt abı..

bu hissenın yüzüne ben battım..93 den maliyetim var..74 tane.

dun al satlarla 77 e ye cıkardım. bugun yıne devam ettım tekrar 74 e düşürdüm. anladım kı bu hısse akşamları yukselıyor sabahları hep düşüyor.

artık az kaybettık dıye sevınmeye basladık:)

al satlarla 89 a çıkarabılırsem hısseyı malıyetım 77 e dusecek.

zahıt abı doğru mu yapıyorum akıl ver bana. ama lutfen açık ol. şemsiye girdi zaten bi şey olmaz bana :)

_________________
Beklemekte olduğun şey beklemeyi unuttuğun an gerçekleşir.Bu doğanın"Sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 19:52 
Çevrimdışı

Kayıt: 06 May 2011, 19:36
Mesajlar: 154
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
burak.toker yazdı:
zahıt abı..

bu hissenın yüzüne ben battım..93 den maliyetim var..74 tane.

dun al satlarla 77 e ye cıkardım. bugun yıne devam ettım tekrar 74 e düşürdüm. anladım kı bu hısse akşamları yukselıyor sabahları hep düşüyor.

artık az kaybettık dıye sevınmeye basladık:)

al satlarla 89 a çıkarabılırsem hısseyı malıyetım 77 e dusecek.

zahıt abı doğru mu yapıyorum akıl ver bana. ama lutfen açık ol. şemsiye girdi zaten bi şey olmaz bana :)


üsste ki yazıda gerekenleri yazdım...eniyisi beklemek..lot arttırmamak ta zor.. birgün alırsın başka birgün fazlasıyla geri verirsin.dibe yaklaştık sabırlı ol.. 80 üstü kısa vadede çok zor..


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 20:01 
Çevrimdışı

Kayıt: 09 May 2011, 22:07
Mesajlar: 161
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
bir tutam saçım vardı onuda marshall yedi :)

3000 tl zararım var. buna en kral beyaz eşyayı alabılırdım. way ben kel kafama tüküreyim:(

_________________
Beklemekte olduğun şey beklemeyi unuttuğun an gerçekleşir.Bu doğanın"Sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 21:39 
Çevrimdışı
aslan_58

Kayıt: 09 May 2011, 15:51
Mesajlar: 123
Konum: dünya
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
NASIL YÜKSELDİ NASIL DÜŞTÜ...YÜREK DAYANMAZ.GEÇEN YIL 2X Lİ FİYATLARDAN SATINCA NE KAZANMIŞTIM MARSHALLDAN...SAĞLAM ŞİRKETTİR....YTD...


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 10 May 2011, 22:24 
Çevrimdışı

Kayıt: 09 May 2011, 22:07
Mesajlar: 161
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
bazıları hsbc nın yuklu mıktarda hıssesı var dıyor.

acaba malıyetı kactır kı onların?

_________________
Beklemekte olduğun şey beklemeyi unuttuğun an gerçekleşir.Bu doğanın"Sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 11 May 2011, 10:27 
Çevrimdışı

Kayıt: 06 May 2011, 19:36
Mesajlar: 154
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
euro 155 bin lotu daha satamamış.. he rihtimalde yukarı tepki verecektir.. 70-80 seviyelerinde satış gelebilir..


Başa Dön
 Profil  
 
Gönderilme zamanı: 11 May 2011, 10:45 
Çevrimdışı

Kayıt: 06 May 2011, 19:36
Mesajlar: 154
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
garanti 7,6 altına sürüklenirse endeksteki kan kaybı devam eder.. o zaman 63-65000 seviyelerine doğru salınım olabilir..


Başa Dön
 Profil  
 
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 152 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sonraki


Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 7 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
iletisim@hissetuyolari.com

YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.