**IHMAD***IHLAS MADENCILIK A.S.( Özel Durum Açiklamasi (Genel) )
Ortakligin Adresi : 29 EKIM CAD. NO:23 FINANS BLOK KAT:5 1/B YENIBOSNA BAHÇELIEVLER ISTANBUL
Telefon ve Faks No. : 0 212 454 27 60
Ortakligin Yatirimci/Pay Sahipleri Ile Iliskiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 212 454 27 61
Yapilan Açiklama Ertelenmis Açiklama mi? : Hayir
Özet Bilgi : Esas Sözlesme Degisikligi Hk.
AÇIKLAMA:
Yönetim Kurulumuzun bugün (13.03.2012) yapilan toplantisinda
1) Sirket esas sözlesmesinin
a) (Hisse Senetleri) 7.nci maddesinin, (Hisse Senetlerinin Devri) 8.nci maddesinin, (Tahvil Ihraci) 10.ncu maddesinin, (Yönetim Kurulu) 11.nci maddesinin, (Yönetim Kurulunun Görev Bölümü) 13.ncü maddesinin, (Sirketin Temsil ve Ilzami) 16.nci maddesinin, (Yönetim Kurulu Üyelerinin Ücreti) 17.nci maddesinin, (Genel Kurul) 21.nci maddesinin, (Toplanti Yeri) 22.nci maddesinin (Toplantida Komiser Bulunmasi) 23.ncü maddesinin, (Toplanti ve Karar Nisabi) 24.ncü maddesi, (Ilan) 31.nci maddesi, (Kanuni Hükümler) 41.nci maddesinin Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan yayinlanmis olan Seri: IV No:56 Teblig hükümlerine uyum saglanmasi için
b) (Sirketin merkez ve Subeleri ) 4.ncü maddesinin, (Sirketin Süresi) 5.nci maddesinin (Anasözlesme Degisikligi)32.nci maddesi, (Senelik Raporlar) 33.ncü maddesinin, (Bakanliga Gönderilecek Anasözlesme)40.nci maddesinin, madde metninde geçen Bakanlik isminin degismesi sebebiyle, degistirilmesine,
2) Söz konusu degisiklik metninin, onaylanmasi için Sermaye Piyasasi Kurulu Baskanligi'na, müracaat edilerek izin alinmasina,
3) Sermaye Piyasasi Kurulu Baskanligi'ndan alinan izin sonrasi, Gümrük ve Ticaret Bakanligi Iç Ticaret Genel Müdürlügüne, müracaat edilerek izin alinmasina,
4) Izinler sonrasi degisikligin yapilacak 2011 hesap dönemine iliskin Olagan Genel Kurul toplantisinda görüsülmesine,
Katilanlarin oy birligi ile karar verildi.
Ana sözlesmenin söz konusu maddelerinin eski ve yeni sekli ekte sunulmustur.
Yukaridaki açiklamalarimizin, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayili Tebliginde yeralan esaslara uygun oldugunu, bu konuda/konularda tarafimiza ulasan bilgileri tam olarak yansittigini bilgilerin defter, kayit ve belgelerimize uygun oldugunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve dogru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalari gösterdigimizi ve yapilan bu açiklamalardan sorumlu oldugumuzu beyan ederiz.
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=189414