Alıntı:
Bu olaylara adı karıştığı söylenen tüm takımlar için üzücü bir durum. Hiçbirşeyden haberi olmayan biz hissedarlar için dahada üzücü bir durum.
Birde maalesef spor klüpleri hissesinin sırf futbol eksenli hareket etmeside üzücü bir durum sonuçta adı geçen klüpler sırf futbolla varlıklarını göstermiyorlar, sırf futbolda başarılarıda yok. Spor hisseleri acımasızca düşerken bunuda unutmamaları ve göz önüne almaları lazım.
Tabi ki çok üzücü bir durum baksanıza kazanmamız gereken 2 eleme maçımız var çoğumuzun haberi yok ne zaman maç kiminle oynuyoruz bu olaylar olmasa böyle mi olurdu,şike soruşturması yüzünden şu anda hayat durmuş durumda,Spor hisseleri sıkıntılı kanımca oyuncu sakatlansa düşüyor transferler beklendiği gibi olmazsa düşüyor burada da öngörüde bulunmak mümkün değil elbette
Türkiyede spor demek futbol demektir hatta ve hatta Türkiyede spor demek Fener-Gs-Bjk demektir acı ama gerçek örnek:Ben fanatik bir Göztepe taraftarıyım ancak İzmirde ikamet etmiyorum şu anda,bir ortamda hangi takım taraftarısın sorusuna Göztepe dediğim zaman arkasından otomatik olarak büyüklerden hangisi? şeklinde bir soru daha gelir işte bizim ülkemizde spor bu demek.....ne demek istediğimi anlatabilmişimdir herhalde,özellikle Fenerbahçe diğer dallara inanılmaz önem veriyor bu sene de 5 dalda şampiyonluk elde edip bunu gösterdiler,Gs'nin su topunda ne derece başarılı olduğunu kaç kişi biliyor? Gs bayan basketbol takımının bu sene kurduğu kadronun mükemmel olduğunu Şampiyonlar ligini kazanabilecek bir yapıda olduğunu kaç kişi biliyor,Deron Williams Beşiktaş ile anlaştı Kobe de her an anlaşabilir bu büyük bir olaydır en azından benim için öyle,Fenerbahçe'nin boksta her geçen gün daha iyi işler yaptığı ortada,Teniste İstanbul Cup düzenleniyor kaç kişi gidiyor biliyormusunuz 50-100, Futbol.... Futbol....Futbol....
Son olarak çok güldüğüm bir olay daha var bunu yapsa yapsa Türk yapar diyebileceğiniz;
Marsel İlhan(Türk Tenisçi) Avustralya Açıkta ana tabloya girip maça çıkıyor Tribünlerde bir bakıyorsunuz meşaleler yanıyor,Eurosport canlı verdiği maçı yarıda kesiyor güvenlik gerekçesiyle,bilin bakalım yakanlar kim:D